Micuța Prințesă Eva Maria a Prezentatoarei TV Bianca Ioniță la şedinţa foto de Crăciun 2018

Micuța Prințesă Eva Maria a Prezentatoarei TV Bianca Ioniță la şedinţa foto de Crăciun

Ca în fiecare an, de când o au pe Eva Maria, prezentatoarea de televiziune Bianca Ioniţă şi soţul său, Daniel Pena, pregătesc o surpriză celor dragi pentru Sărbători, o şedinţă foto cu tematică de iarnă.

“Noi în fiecare an facem o şedinţă foto de Crăciun, după care facem o felicitare pentru familie. De 3 ani mergem la acelaşi studio foto, Cristina Nichituş Roncea este cea care ne primeşte în decorurile ei minunate”, ne spune Bianca Ioniţă.

Am început să fotografiem în clinchet de clopoței! Haideți la sesiunile de iarnă! Cel puţin o lună avem un preţ promoţional de 400 de lei pentru şedinţa de o oră si 300 pentru sedintele de 40 de minute, în cinci decoruri de poveste. Dar pentru că încă ne bucurăm și de toamnă, am mai păstrat un decor de sezon și, în plus, decorul nostru românesc a prins un nou aranjament vivant.
Întâmpinați marea sărbătoare a Crăciunului 2018 în familie, cu amintiri de neuitat!
Delectați-vă cu fotografii de la primele sesiuni și programați-vă la 0742111171 pe Facebook sau https://www.photographystudio.ro/contact/ cât mai repede pentru că locurile libere din agendă sunt limitate. Vă așteptăm cu drag!